top of page
projects.

OM MIG

Moderne, artistiske og romantiske bryllupsbilleder. Bryllupsfotografen der fokuserer på jeres personlighed, jeres familiehistorie og jeres kærlighed.

Lene Westergaard Fotografi Lene Westerga

Jeg startede med at fotografere bryllupper fordi jeg har en passion for at finde frem til de følelser som gør at vi lever. De store øjeblikke de små detaljer, en tåre der bliver til et evigt minde. En sårbarhed og glæde, som ikke kan tages om eller gentages. Fordi til et bryllup er vi alle til stede. For jeres skyld. Og det elsker jeg.


At være bryllupsfotograf er en passion. Jeg elsker at se og følge jer i tiden som kommer. Og jeg elsker at se jeres familie vokse.
 

Mit mål for billederne er, at I genoplever dagen, I ser alle de detaljer som I ikke nåede at opleve, fordi dagen er så kort. I ser jeres familie og venner der gjorde de små ting for at gøre jeres dag speciel. Og når I modtager jeres bryllupsbilleder – er mit mål – at I bliver forelskede hver gang I ser billederne.

 

Vil du høre mere om jeres muligheder for at få skønne bryllupsbilleder? Så skrivtil mig via min kontaktformular eller til mail@lenewestergaard.dk

about.

Erfaringer &