F.A.Q.

 • Hvorfor skal vi vælge en professionel bryllupsfotograf?

  I skal vælge en professionel bryllupsfotograf, fordi I ønsker en bryllupsfotograf der ser de små detaljer. Og fordi I ønsker en bryllupsfotograf, som kan guide jer og jeres bryllupsgæster til naturlige billeder der fanger følelserne og stemningen - uden at I lægger mærke til det. I bruger meget tid i planlægningen og i detaljerne. Alt det skal naturligvis huskes i smukke billeder - også når dagen er forbi.

 • Vi vil gerne have naturlige, moderne og romantiske bryllupsbilleder.

  Perfekt - det er mit mål! I skal skinne på jeres bryllupsdag. I skal være jer selv og det er den følelse I skal have I jeres bryllupsbilleder. Som jeres bryllupsfotograf, guider jeg jer til de skønne naturlige billeder.

 • Hvordan hjælper du os til de bedste billeder?

  Som professionnel bryllupsfotograf, har jeg en masse erfaring med at hjælpe jer til at få de bedste billeder. Alt skal se naturligt ud, og jeg har en række "tricks" som hjælper jer til at slappe af foran kameraet, og bare nyde hinanden. 

 • Hvordan booker vi dig?

  Skriv en mail, udfyld kontaktformularen eller ring til mig. Jeg vil elske at mødes med jer til en kop kaffe, eller på skype hvis københavn er for langt væk. Bryllupsfotografering er en personlig fortælling, og derfor skaI I føle jer trygge ved at jeg fortæller jeres. Hvis I vælger at booke mig, laver jeg en kontrakt som beskriver det vi har aftalt. Når den er underskrevet digitalt og 1. rate betalt, så er dagen booket til jer. 

 • Kan vi forberede os?

   De færreste brudepar er vant til at stå foran et kamera. For at I kan forberede jer, vil I modtage en bryllupsfotograferingsguide en måned inden jeres bryllupsdag. Som opsamling på Bryllupsfotograferingsguiden vil vi, en uge inden jeres bryllupsdag, snakke om dagens tidsplan og forløb. På den måde kan I slappe af, velvidende at jeg håndterer alt i kulissen.  

 • Kører du til Sjælland, Fyn, Jylland eller Øerne?

  Jeg kører med glæde i hele Danmark. Kørsel er inkluderet på Sjælland. Kørsel udenfor Sjælland vil blive afregnet ud fra statens gældende takster for kørsel, samt tillæg for bro og færge. 

 • Hvor lang tid går der før vi får vores billeder & bryllupsfilm?

  Jeg elsker at levere jeres bryllupsbilleder og bryllupsfilm så hurtigt som muligt. I vil modtage jeres billeder efter maksimalt 4 uger. Bryllupsfilmen kræver ofte lidt ekstra tid, og den kan I forvente at modtage efter senest 8 uger. Oftest leverer jeg begge dele hurtigere end angivet her.

 • Tilbyder du professionelle albums og prints?

  Ja. Jeg mener at bryllupsbilleder er en historie der bedst fortælles på prints. Jeg er blevet godkendt som forhandler af QTalbums. Smukke håndlavede albums og prints på tykt luksuriøst og mat papir. Vælg mellem hør eller silke omslag. Kontakt mig for at høre mere, eller se priserne her

 • Vi ønsker talerne filmet, kan du det?

  Ja. jeg vil elske at filme jeres taler i løbet af aftenen. Talerne til et bryllup er så personlige og flygtige. Jeg vil med glæde sikre jer følelserne på film. Lad os snakke sammen om lige præcis jeres ønsker til bryllupsfotografering og bryllupsfilm. Kontakt mig på mail@lenewestergaard.dk eller kontaktformularen.

 • Hvordan finder vi nogle gode lokationer?

  Jeg går meget op i at de lokationer vi vælger er personlige og passer til jer og jeres vision for bryllupsdagen. Alt er en historie der venter på at blive fortaæt. Omgivelserne skal passe til brudekjolen, matche jeres personlighed, lyset skal være perfekt. Som en del af min forberedelse til jeres bryllupsfotografering, bruger jeg meget tid på at finde de lokationer som passer til jer.  

 • Vi ønsker ikke opstillede bryllupsbilleder. 

  Perfekt! Jeg vil hjælpe jer til naturlige og ikke-opstillede billeder. Jeg har både erfaring med fotogene og dem som selv mener de er"ufotogene". Min oplevelse er, at alle er fotogene når de føler sig trygge og i professionelle hænder. Min opgave er, at jeres bryllupsbilleder viser den bedste side af jer og jeres kærlighedsfortælling.

 • Deler du billederne på web & sociale medier?

  Når I leder efter en bryllupsfotograf, leder I efter en fotograf som har den stil I kan lide. For at sikre at kommende brudepar også kan finde mig, og min stil, er det nødvendigt for mig at kunne vise mit arbejde online.  

 • Hvilken stil er dine bryllupsbilleder?

  Som bryllupsfotograf er det mit højeste ønske at I ønsker at gense jeres bryllupsbilleder i et album eller bruge som kunst derhjemme. Jeg beskriver min stil som en fusion mellem fashion og bryllupsfotografering. Moderne, sofistikeret, romantisk og artistisk.

 • Kan vi få RAW filerne?

  Som jeres professionelle bryllupsfotograf lægger jeg en ære I at give jer alle billeder jeg vurderer viser jeres historie i min redigeringsstil. Hvis I alligevel ønsker RAW filer (til egen redigering i billedredigeringssoftware) kan dette dog tilkøbes for 5000 DKK. 

 • Hvor mange billeder får vi?

  Jeres bryllupsbilleder bliver en fortælling i med fokus på kærlighed, skønhed og nærhed. Når jeg fotograferer et bryllup handler det om historien. Desto flere detaljer, følelser, interaktioner, aktiviteter med mere , jo flere billeder vil I modtage. Et heldagsbryllup vil typisk give minimum 500 bryllupsbilleder.

 • Vores bryllup er ikke i Danmark laver du "destination weddings"?

  Ja. Jeg er åben for bookinger i hele verden. Skriv en mail, udfyld kontaktformularen eller ring til mig. Og lad os snakke om jeres bryllupsønsker. 

 • Vi har mange engelsktalende gæster.

  Hvor skønt at I får samlet en masse venner og familie til at fejre jeres bryllupsdag. Jeg er vant til et begå mig på engelsk. Så jeg vil med glæde hjælpe jer med jeres bryllupsfotografering.

  Skulle én af jer også være engelsk-talene, så kan jeg med glæde sige, at bryllupsfotograferingsguiden også findes på engelsk.

© 2020 by Lene Westergaard Fotografi

CVR: 39988585

E-mail: mail@lenewestergaard.dk

Phone: +45 53 66 64 45 

København, Nordsjælland, Danmark